Info om vippeløft

Vippeløft er en permanent bøy av dine naturlig øyevipper. Det som er flott med vippeløft er at det passer til alle vipper, uansett om man har veldig korte og tynne vipper eller tykke og lange. Prosessen er nokså rask, og er ufarlig og smertefri.

bøstre triangel.png

Når vippene blir bøyd oppover blir det en illusjon av lengre vipper og mer våkne øyne. Vi bruker Elleebana-produkter, og disse produktene har en virketid på 7-17 min. Totalt tar behandlingen 30-60 minutter. Prossessen begynner med at vi legger en pad/tape over undervippene slik at de ikke får noe krem på seg. Deretter limer vi riktig form på øyelokket, og fester vippene i den. Riktig form velger vi når vi ser på de naturlige vippene, og ser hvilken som vil gi best effekt! Det som får alt til å virke er to kremer som vi tar på vippene, en som skal fungere i 5-7 min (kommer an på hvordan de naturlige vippene er) og den andre kremen skal være på i ca 5 min. Hvis vi skal farge vippene gjør vi dette helt til sist. Vi har forskjellige farger å velge mellom, alt fra lys brun til blåsvart.

Vanlig vippeløft er 30 min, og vippeløft med farge setter vi av 60 min (men tar ofte noe kortere). Vippeløft varer i 4-8 uker og blir gradvis borte. Normalt holder vippeløft i ca 6 uker. Vippene bytter seg ut hver dag, og de nye vippene dine vil ha din naturlige bøy. Effekten vil derfor gradvis forsvinne. Helst ikke bruk mascara den dagen du har tatt vippeløft, fordi det vil komme slitasje på vippene når man fjerner mascaraen. Etter den første dagen kan du behandle dem som normalt, både med sminke og oljebaserte produkter. 

En god kombinasjon er vippeløft og farging. Da vil effekten bli tydeligere, fordi man ser hårene bedre. De fleste har lysere vipper ytterst og fargen vil få hele vippen til å synes. Vi har en pakkeløsning med både farge og vippeløft.

Vi bruker Fred Hamelten-farger som sitter svært godt og er av høy kvalitet. 

Før og etter vippeløft

Før og etter vippeløft

Før og etter vippeløft med farge

Før og etter vippeløft med farge

Elleebana-produktene vi bruker er allergivennlige, men det er en mulighet for å være allergisk mot fargen. Dette er svært sjeldent, men hvis du er i tvil, så be oss om en (gratis) allergiprøve. Hvis du har reagert på vippe/brynsfarge eller hårfarge tidligere anbefaler vi deg å booke time med kun vanlig vippeløft. 

Vi har en service som heter vippeløft med farge for to personer hvor to kunder kommer samtidig, og vi tar vippeløft + farge på begge samtidig. Dette er en svært populær behandling som vi tilbyr i salongen vår i sentrum. Behandlingen tar en time. Dette kan bookes som en egen time, så ta med deg din beste venn og bli vippefine sammen!

Usikker på om du vil ha vippeløft eller extensions? Les om forskjellene HER.